Tomatsås

Vill ni laga en sås som man verkligen kan ha både till fisk, kyckling, grillat
och past....så ska ni göra denna smakupplevelse som min
man gjort receptet på.

                          
                          ännu ej mixad

Hetta upp lite olivolja i en kastrull, lägg därefter i två vitlöksklyftor
och en gul lök, grovt hackat. Grovhacka  två rejäla nävar
solmogna cocktail tomater (från sydeuropa) som sedan får svettas med löken.
Häll på 1,5 - 2dl vitt vin och lika mycket vispgrädde, nymalen svartpeppar.
Balansera upp den med havssalt och flytande honung. Koka ihop ca 10min.  
Mixa sedan ihop såsen med  2 -3 färska basilika blad.


Kommentarer
Postat av: Maria

Har blivit bjuden på denna tomatsås, och den är något som man verligen kan rekomendera. GOTT!!

2008-06-27 @ 21:41:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0