Vem är du?

Hörrni, ni glömmer väl inte att klicka på den blå ikonen "Följ bloggen" ute i högerkanten. Då slipper ni klicka in er etthundrafemtioeleva gånger per dag för att se så ni inte missar några nya inlägg.

Det hade varit såååå skoj att veta vem du är! Vad du tycker om bloggen och om du saknar något eller vill läsa mer av något som redan är skrivit. Lämna gärna en liten kommentar. Skoj att du titta in!

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag brukar titta in när du "uppat".

Vet inte riktigt hur jag hittade hit men eftersom du bor i byn där jag bodde tidigare så blev jag mer intresserad av din fina blogg.



ha det bra

kram

2008-09-28 @ 23:38:00
URL: http://godisfrun.blogg.se/
Postat av: jenny

Du ska fortsätta med det du gör!

Jag läser dig varje dag och du vet vem jag är :)



2008-09-29 @ 10:15:18
URL: http://jennyk.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Ulrika!

Jag du vet ju vem jag är Johanna din skolkamrat och jag tycker att det är jättespännande att läsa din blogg varje gång du har skrivit något nytt och det är dessutom kul att följa alla nya saker som kommer ut på marknaden som du ju känner till när det gäller inredning och sånt för det är ju jag också intresserad av. Hoppas att du kikar in hos mig också på min blogg någon gång kram Johanna

2008-09-29 @ 20:53:09
Postat av: Malin

Du vet vem jag är också. ;-) Jag kopplar av på din blogg och fascineras över att du orkar ha sådan koll på snygga prylar. Och så kollar jag hur ni har det i familjen, nu när vi inte bor i samma by längre.

2008-09-30 @ 07:58:26
URL: http://westofthemoon.blogsome.com/
Postat av: Jenny Sammy Rose

Hej! Ja, vi har ju träffats in person. Sågs på loppisen idag. Vi syns/Jenny

2008-10-05 @ 20:31:56
URL: http://sammyrose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0