Sista dagen på 2009

 
Bilder: Bo Bedre


Jag vill önska er ett


ERIKSSON BYGGER & INREDER


Bilder: eee

Jag tänkte slå ett litet slag för ERIKSSON BYGGER & INREDER som erbjuder funktionella och bekväma lösningar för planering av rum och hem. Byggarbetet utförs från grunden till färdig miljö med ett resultat som gör ditt hem både personligt och unikt.

Med 30 års erfarenhet som snickare har Bosse en gedigen hantverksmässig grund att stå på. Eva arbetar med produktutveckling och formgivning, bland annat som silversmed. Hennes smycke har ni kunnat vinna här på min blogg vid två tillfällen. Resultatet blir en kreativ duo som fokuserar på kundens behov och önskemål.

Den gemensamma nämnaren för de båda förutom att de finner sin inspiration i det typiskt nordiska stilrena formspråket är att de under lång tid arbetat för IKEA, Bosse som snickare och Eva som inredare. Behöver du hjälp kan den nu finnas här.


Muuto


Nu ska jag slippa servera vin i de smarta men inte så snygga bag in box paketen. Detta var en av de saker som i år stod på min önskelista, så lite snäll har jag nog varit. Har nu två saker från Muuto och fler lär det bli. De har en enkel och stilren design som har fallit mig i smaken.

Vilka väljer du?Detta var inget tomten kom med, men tanken finns att själv införskaffa ett par. Naturligtvis blir det budget varianten från IKEA. Här får man två st för 89:- mot Bodums för ca 239:- st
Snö på julafton             

Jag kan inte minnas när vi hade en vit jul senast här längst nere i vårt avlånga land. Den kom precis ett par dagar innan julafton, vilket visa sig nästan var för tidigt. För idag så här två dagar efter är den redan borta. Men hela en meter ny snö fick baren leka och ha roligt i så länge det vara. Jag blev till och med innesnöad en dag från jobbet.

KöksinspirationMarbodals hemsida kan alla som vill göra sig en egen moodboard att inspireras av om man går i kökstankar, vilket alltid är roligt att göra tills man kollar in prislappen. Men råkar man ha en inredningsblogg, så kan man tävla om ett kök för 30 000 kr. Så jag har tagit chansen, så nu finns mitt bidrag med. Vill du gå in och titta har jag namngivit mitt kök till Personligt, gillar du det får du gärna betygsätta det. Basen är naturligtvis svart och vit, men med en gnutta färg. Köket ska vara en plats till för att umgås och trivas i.


RSS 2.0