Inspiration

Vill man inspireras brukar jag titta in på Nostalgi fyn, här skulle man lätt kunna shoppa loss.


50%

                                                    
Nu ska man passa på att handla på russinnet, de har nämligen 50% på alla barnkläder. Här är ett axplock av vad jag skulle vilja ha till mina barn. Hannes fyller ju snart år....


Skrammel

Skrammel har man alltid liggande lite här och var. Framför allt i byxfickor, som jag har väldigt svårt för att tömma. Så en och annan peng har tvättats. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att samla dem i en "Save" tangent.

Computer Key Money Box
Bild: Stylish Life

Lyx eller budget?Visst är iittalas Essence rödvinsglas snygga! Men just i detta fallet kan jag tycka att IKEA 365+IVRIG verkligen kan få vara med och tampas bland de fina vinglasen. Tittar vi på priset så är det ingen tvekan...Vad tycker du?

Nu rullar det på!

För ett bra tag sen skrev jag om mannen min som blev av med jobbet. Nu har vinden vänt, de första dagarna på det nya jobbet är avklarade. Jag som blivit ganska bortskämd med att middagen stod på bordet och tvätten var tvättad när man kom hem. Men det fanns naturligtvis en tråkig sida med, det är aldrig roligt att gå hemma och inte ha ett jobba att gå till.

Nu får det nog till att man planerar och vecko handlar. Kanske rent ut av skalar potatisen kvällen innan. Eftersom jag var mammaledig innan allt detta hände så är det under nästan två års tid som vi inte har behövt vara beroende av tidiga morgnar och sena kvällar. Nu har det varit till att dra upp barnen tidigt och iväg till dagis. (Jonathan har längtat länge efter detta, eftersom man då får både frukost och mellis på dagis.) Jag sätter mig på tåget till jobbet och insåg redan första dagen att jag sakna bilen. Det blir nog en liten omställning för oss. Tur att vi är på den ljusa sidan av året.

Jag har äntligen fått tag på ett par härliga tofflor!


Bild: Ulrika

RSS 2.0