Enkelhet


Bild: Nostalgi

Äntligen har solen visat sig och vilken energi den för med sig. Att bara få vara ute utan regnkläder är en fröjd. Helt plötsligt hittar alla ut igen och alla barn leker i det gröna. Vi har sprungit i vattenspridaren för att svalka oss. Snart får barnen bada igen...de har drabbats av impetigo och gått på penicillinkurer och olika krämer under flera veckor...men nu är det snart bra igen, skönt!


Hittad!
Bilder: Ulrika

Med detta väder blev källaren och förråden rensade på saker som man bara samlar på sig i stället för att ta tag i dem på en gång. Det roliga var att jag hittade denna skål som jag gjorde för många år sen. En vacker dag kommer jag åter komma igång med drejningen, jag ska bara samla på mig inspiration och idéer.


En tur på sjön!

 

 

 
Bilder: Ulrika

Undra om hela semestern ska regna bort? Vi som alla andra vill bada och njuta av sommaren. 

Idag åkte vi till Svaneholmssjön för att ta oss en ro tur och grilla en korv, vilket barnen tyckte var roligt. Även de blir rastlösa och får lite energi av detta väder. Det måste väl vända snart?


Ziperall


Bild: ziperall

Att mysa är helt underbart och skulle det inte bli ännu bättre med en ziperall?! Skulle verkligen vilja ha en inför hösten att krypa upp i soffan med, tända ljus och läsa en bra bok.


Veckan som gått

 

Vilken körsbärssäsong!

 

 

Vi hade en underbar helg på Öland med ett besök på Ölands djurpark. Men det mysiga med resan var Talluddens camping där vi bada, spela minigolf och laga underbar mat med våra goa vänner.


 

Fått riktigt mycket gjort


Bild: Hus&Hem

Idag skulle man verkligen vilja krypa ner här, det har regnat och varit ett riktigt inneväder. Men så blev det inte för hela huset har fått sig en riktig uppfräschning...dammsugit, dammat och torkat golven och då har det varit bakom, uppe, nere och under allt. Nu känns det riktigt skönt och semestern kan börja i morgon när man stämplar ut.


RSS 2.0