Spontanitet

I den ljusa hallen står ett avlutat kinesiskt konsolbord, från Green square. Antik fransk spegel fick Tine i julklapp av sin mamma. Antik matta i vass och läder från Maure­tanien kommer, liksom ljusstakarna och vaserna, från Tine k home.
Bild: Sköna hem

Så mycket folk det kan komma till IKEA trots att det är en av de fattigase helgerna hos gemeneman. Vi står i slutskedet på ombyggnaden av köksavdelningen som i morgon drar igång kökskampanjen. För varje 10 000:- får du 1000:- att handla annat för, fram till 13/3. Detta kan man inte missa!

Efter en dag på jobbet blev det en spontan bortbjudning med pizza, handboll (Yes!) och den roliga serien Solsidan. Att göra oplanderade saker förgyller vardagen, vilket uppskattas otroligt mycket av oss.


mjuka färgerFör en tid sen var vårt hem ganska stelt och inte så varmt och personligt som man vill att det ska vara. Jag har alltid haft en tendens att gå på enbart svart och vitt, vilket i bland kan bli lite trist. Att få in det bruna, naturliga och gröna i form av växter mjukar upp det, vilket har fått oss att trivas lite extra. Vi har nu bott i vårt hus i tre år och det får ta sin tid att bo in sig. Det roliga ligger i att man aldrig blir färdig utan nya projekt avlöser varandra.

Collaget visar produkter från:
Urban Living
Nostalgi
Olsson Gerthel
En härlig dag väntar


Bild: Norrgavel

I morgon ska min lediga dag bjuda på en god frukost, en härlig promenad i skogen och ett gott glas vin på kvällen. Fick i veckan ett bra tips på ett mycket gott vin till en otroligt billig peng, Campos de Luz.

Vilken kväll...där satt den! Nu hoppas vi på fortsatt lika bra spel av handbollskillarna i fortsättningen. 


Inspirerande kök


Bild: IKEA

Nu kan man börja ana hur bra och inspirerande köks buriken kommer att bli. Idag öppnades de första 9 köken av totalt 17.

Står du i startgroparna föra att köpa ett kök eller varför inte bara byta ut dina luckor och få ett nytt kök på bara ett kick. Tveka inte att bege dig till IKEA Malmö. Vi gör allt för att hela avdelningen ska vara på topp och inspirera till den 28:e januari.

Vi ses!


Energi


Bild: Norrgavel

Vi har haft en helt underbar helg med god mat och trevligt sällskap. Denna dag börja med en lång och sen frukost vilket känndes helt perfekt eftersom vardagen snart drar igång igen med skola och dagis.

Vi lyckades sen pricka helt rätt när vi gick ut, solen lös och några få fågelkvitter hördes, kan våren vara på väg? Vilken energi vi fick....

..avfrosta frysen, städa ut allt vad julen heter och in med ljus och ny energi. Gjorde även ett försök att minska på leksaksberget. Barnen fick lägga ut alla leksaker i form av bilar och saker som bara ligger i backar och ingen tittar eller leker med, på hela golvet i källaren. Sen fick de välja ut vars 15 saker. Nu återstår jobbet med att få till en liten leksaksloppis vilket barnen är helt med på.julklappar


Tomten kom med riktigt fina julklappar i år, jag måste varit snäll! Här är några av dem....

Kubus 4 by Lassen   1215:- Urban Living

The Bowl by Lassen 1215:- Urban Living

Glödlampsslinga        399:- Granit

Väggfack Zink            149:- Granit

Korg med handtag     179:- Granit

Härlig ute dagIdag har vi haft en underbar dag ute i pulkabacken. Här är Hannes på väg upp igen för att än en gång kasta sig utför backen. Man får så härligt rosiga om kinder barn när vädret bjuder på så här härliga dagar.

Ni undrar kanske var inläggen tagit vägen...trots att vi dragit ner på julstöket har det varit än det ena och än det andra. Men nu med julen bakom sig och ett nytt år att se fram emot hoppas jag på bättring från min sida. Hoppas vi ses snart!


RSS 2.0