Glad Midsommar!


Bild: Livet Hemma

Jag vill önska era alla en underbar Midsommar!

Barnen, jag och min syster (mannen jobbar) kommer att besöka Dag Hammarskjölds Backåkra på Österlen för att dansa runt midsommarstången och avnjuta en god picknick i det gröna. 

Kram!


Österlen

  
 


 

Bilder: Ulrika

Denna underbara plats på jorden finns hos mina föräldrars stuga på österlen. Här har jag tillbringat alla mina somrar sen jag var liten, så att återvända hit är underbart.
 
Den stora skillnaden från förr är att då fanns det inga fästingar som det idag finns fullt av i skogen. Så det tråkiga är att man inte kan gå ut i skogen och leka och bygga koja som vi kunde, men stranden är fortfarande lika härlig.


Varför är jag inte här?


Bild: Livet Hemma

Det finns ingen inspiration eller tid!

Så det är som vanligt när jag har ombyggnader på jobbet, som just nu råder på barnavdelningen och den första ytan man kommer till i Malmös hus (detta måste man se). Här läggs all kraft och när man kommer hem vill man bara umgås med familj och vänner. Nu har även tiden kommit då nästan alla aktivitet händer ute. Så att sitta här en kväll med datan i knäet kommer nog bli sällsynt i sommar.

Jag ska verkligen få till ett inlägg till i veckan, för jag måste bara visa er den underbara plats vi tillbringa vår tid på i helgen.


RSS 2.0