lyx VS budget


Nu var det ett tag sen det blev ett inlägg om lyx eller budget. Står ni i start groparna på väg att köpa ett koskin finns det inte så stor anledning att välja den dyrare varianten. Alla kor är olika, men koskin som koskin. Hos Urban Living kan du få det för 3345:-, men väljer du att komma till IKEA finns de där för 1295:-. Vilket väljer du?


Budapest

 

 

 

Vi har varit på ett par dagars semester i Budapest, som bjuder på härliga kur bad och god mat. Besöker man denna stad ska målet med resan vara just detta. Jag kan varmt rekommendera Sezéchenyi-badet som med sina många olika bad kan få en att ligga i en hel dag, vattnet ligger runt 37 grader vilket inte är helt fel. En heldag där kräver ett besök på den helt fantastiska restaurangen fatál som ligger beläget på Vaci utca. Som ni ser på bilderna är det inte de små portionerna. Ni kanske tror att vi delade på den stora brickan med mat, men så var ej fallet. Detta var en portion.


Full fart!


Bild: Nostalgi fyn

Ursäkta alla tappra besökare. Hösten som har börjat krypa sig på har börjat i full fart, så tiden räcker inte till. Jag hoppas att det ska bli bättring på det lite längre fram. Jag är nämligen än en gång mitt uppe i ett stort projekt på jobbet. Vi ska nämligen bygga om stora delar av möbelplan och det tar min tid på alla håll och kanter. Men så roligt det är! Tänk att vi får möjlighet, trots så kort tid i vårt nya hus på nytt kunna erbjuda kunden en bättre dag på IKEA med mängder av inspiration.

RSS 2.0