Bullbak

Väl hemma från jobbet ana man långt ut att det var något på gång där inne i stugan. När man öppna dörren slog det emot mig en ljuvlig doft. Mannen o barnen hade bakat bullar. Nu kan mormor till barnen slå sig till ro ett bra tag för nu lär det dröja innan vi frågar efter dina bullar.


Snygga

 
Bild: Perlan Living

Julen närmar sig gott folk, dessa snygga och stilrena örhängen från Edblad&co skulle jag inte säga nej till.
Design Cathrine Olsson


En trevlig liten present


Bild:Perlan Living


Hade man inte haft barn som lätt skulle undersökt vad det var som låg där på bordet, skulle dessa hamnat i vårt hem.

En härlig kväll


Foto: Ulrika

Idag när jag kom hem från jobbet tog hela familjen en riktigt lång och härlig promenad. Luften var hög och lite bitande kall, vilket var helt underbart efter dagar och veckor med regn och rusk. Väl hemma kröp vi upp i soffan, startade brasan och mös tills barnen skulle i säng. Håller vädret i sig blir det korvgrillning i skogen till helgen och fortsatt bygge på kojan som vi börja på sist vi var där.


Björkefall
Denna prisvärda, stilrena ljusstake Björkefall är formgiven för IKEA av Jon Eliason. Ni som går i julklapparnas tankar kan jag varmt rekommendera denna. Den passar verkligen in i allas hem. Ja på tal om de där julklapparna som i år snart ska inhandlas så man slipper springa runt på stan i sista sekunden. Eller så ber man alla sina nära o kära önska sig saker från IKEA (eftersom det är där jag tillbringar min vakna tid) eller så blir det internethandel, vilket inte är helt fel. Till helgen blir det till att börja planera...


feel good

Tänk om man hade en Feel som kan ändras och formas till önskad sittmöbel. Genom de 120 sammanfogade bollarna kan den vridas och vändas, den enda begränsningen är fantasin.

...undra om man skulle få något gjort eller det var där man skulle tillbringa sin tid.


RSS 2.0