Höst


Bild: Ulrika

Bättre sent än aldrig. Vilken underbar höst vi fått, idag har det varit så varmt att man åter kunde ta fram shortsen och ett linne. Det var knappt man hade det så i somras, så detta uppskattas.

Idag har vårt hus börjat byta skepnad...det ska gå från gråblått till svart och gavlarna ska bli underhållsfria. Vilket ska bli så skönt. Detta kommer visas här när det börjar ta form.
Storsele


Bild: Ulrika

Denna helt underbara nyhet Storsele från IKEA finns högt uppe på min önskelist. Det är inte alltid snygga möbler är sköna, men i det här fallet är det så.


Nya interiörer
Bild: Ulrika

Igår öppna vi upp två rum som ett litet smakprov på hur fräscht och fint det kommer att bli på sovrumsavdelningen i Malmö/IKEA. Detta är bara början, den 22 oktober kommer hela avdelningen stå klar. Kom och titta på hur det hela växer fram.


Vinterkänsla


Bil: Norrgavel

Vissa bilder fångar en riktigt. Just denna tog mig rakt in i fjällvärlden med en knastrande brasa, varm choklad, en heldag i backen och strålande sol. Utmattad och rosig om kinderna vore det helt underbart att krypa ner här. 

Undra om vi i Skåne ännu en vinter kommer att få snö i massor? Längtar du dit?

Levande hem


Bild: Livet hemma

Det naturliga i den bild ger mig mycket inspiration. Den jordnära färgskala som söker sig mer och mer in i hemmen med olika slags trä, brunt läder, terracotta och många gröna växter är verkligen något som får ens annars så ganska strikta hem att bli mer levande.

Nu ska jag verkligen ta mig i kragen och hoppas att det blev ett kärt återseende efter en tids frånvarande.RSS 2.0