Förvaring
Bilder: IKEA/Livethemma

Alla drömmer vi om optimal förvaring. IKEA har fått in nyheter som kan sätta guldkant på ditt skrivbord så som Kupol design Henrik Preutz och Kvissle design Eva Lilja Löwenhielm. Sen finns det alltid Gorm som funnits ett tag men som med sin enkelhet blir perfekt i utrymmen som källaren, boden eller som jag gjorde i somras...skoförvaring som målades svart och kan få plats med 45 par skor. Det kan tyckas vara mycket, men med en familj med fyra personer som tränar och inte kan nöja sig med ett par skor var är det riktigt bra.
mer inspiration

 
 
 
 
Bilder från IKEA av Ulrika

Nu står ombyggnaden av nedreplan på IKEA Malmö klar efter tolv veckors slit. Med den utlovas mer inspiration och ett sortiment närmare kunden vilket gör det lättare att hitta varan man söker. Hoppas att vi träffas där!
  

Killarna har längtat!
Bild:Ulrika

Snön som föll igår gjorde att ett besök i pulkabacken blev ett måste efter jobbet. Tänk att endast tre cm kan få ut alla barn, men tyvärr går det fort att gräset kommer igenom i backen. Men med sol och lite snö blir alla glada och rosiga om kinderna.


till värme & mys


Bild:Ulrika

Snön den faller utanför vårt fönster och kylan har kommit för att stanna ett tag. Detta medförde att vi behövde fylla på vårt vedföråd. Det bästa var att allt var gjort när jag kom hem från ännu en rolig dag på jobbet.

Nu återstår det bara två dagar av vår omfattande ombyggnad av nedreplan på IKEA Malmö, det känns helt fantastiskt och så fint det blir. Jag kommer visa er glimtar från detta snart.


RSS 2.0