Dela med dig!Jag hör till dem som åker kollektivt till jobbet, vilket är billigare och för min del ses som en bra tid för att varva ner. Jag tänkte att det nog skulle sitta bra med att även utnyttja denna numera långa tid (pga snön) till att läsa en bok. Har kollat igenom vår pockethög och fann till min förvåning att de som tilltalade mig mest var de med svarta ryggar, konstigt! Men så fick jag lite beslutsångest och tänkte fråga just dig om du har något bra boktips. Snälla dela med dig!


Vilken vinter!Kommer detta hända igen.... det är helt ofattbart att vi här längst ner i vårt avlånga land har så mycket snö och att den fortfarande håller i sig. Vi brukar vara avundsjuka på folk uppåtlandet som har snö på riktigt, vilket gör att barnen kan vara ute och leka med det vita och härliga.

Jag börjar tänka om, vi har det ganska skönt om vintrarna här nere när det på sin höjd blir en decimeter som kanske ligger en eller två dagar (detta är dock i underkant i mitt tycke) När barnen t.o.m börjar gnälla på snön och längtar tills den är borta har det nog blivit lite väl mycket. Som jag skrev i ett annat inlägg tycker jag ju om det, när det blir ljust och betydligt gladare människor av snön.

MEN nu börjar även jag bara se det negativa. Få på barnen lager på lager av kläder som sen ska av när man gått till dagis, som tar en minut och likadant när man ska hem. Då kommer man hem till en hall som inte riktigt håller måttet, det är blött och slaskigt och inte så värst väldoftande. Låt det snart bli vår...


Praktiska hus


Bild: Sthlm Brand AGENCY

Kast van een Huis
är ett holländskt företag som tillverkar exklusiva garderober.
Skåpen design kommer från de holländska kanalhusen som man hittar i många städer, speciellt i Amsterdam där kanalerna ringlar sig fram genom stadskärnan. Dessa kan man använda som rumsavdelare eller som praktisk inredning i hall eller på barnens rum. Hade jag varit liten hade jag tyckt det var helt underbart att ha en mini stad i mitt rum.


Snön ger ljus


Bild: Nostalgi

Jag förespråkar verkligen snön i månaderna januari och februari. Vi ska genomlida dem vare vi vill eller ej och då kan de ljusas upp av snön. Sen kan man ju alltid önska att den ska ligga still och hålla sig borta från vägarna, men bor man i Skåne är det verkligen inte så. Det var nätt och jämt jag kunde ta mig hem från jobbet igår. När det är snöstorm som denna längtar man verkligen efter våren.


RSS 2.0