Melodifestivalen

De här två grabbarna tittar och dansar till melodifestivalen dagarna igenom. Som tur är så har de samma smak vad gäller vilka låtar som ska spelas, vilket känns skönt. Hannes ställer sig upp med armarna i luften och säger nej, nej om det kommer någon han inte vill höra. Då brukar Jonathan skämta till det och säga snälla, snälla men ändrar snabbt till en de gillar.

 

Kvällens vill ha

Lite då och då tittar jag in här . Dessa smycke blir  verkligen något att sätta upp på "vill ha" listan från  Boesen Cph

Missa inte detta!

Det finns ett fantastiskt hus till salu i Lomma. Här följer ett smakprov av bilder, men missa inte att kolla in de andra här.
Jag har haft möjlighet att ett par gånger få vara i just detta underbara hus och kan säga att bilderna verkligen inte ljuger.



Bilder: hettinger.se

Tävling

Vill ni än en gång ha möjlighet att vinna ett smycke från eee så titta in här.




Ugglor

Hittade en ganska nystartad webbshop-ModelMini, med kläder och dyligt för barn. Hannes är så intresserad av ugglor så det var en av anledningarna till att jag fastna för sidan. Mössan måste vi köpa....


Collage: Ulrika


IKEA PS

Jag måste bara skriva lite om IKEA PS kollektionen som snart kommer till våra varuhus. (vissa hus har redan småstartat) Det är en förstklassig design för alla. Något lite utöver det vanliga. Det jag främst skulle vilja ha från årets kollektion är golvklockan, den skulle passa så bra på vårt kontor.

Önskelista

Nu börjar det närma sig....

I vår familj finns det en dag som är lite mer hektisk än normala födelsedagar. Vi är nämligen tre som har lyckats med bedriften att pricka in den 13 april som sin födelsedag. Det är min son Jonathan, jag och min mor. Vi två sistnämda firas inte i någon större bemärkelse, utan det är Jonathan som får ta sin plats. Jag brukar dock påpeka att en liten paket kan man gärna få lämna över men inget annat ståhej. Så här följer lite idéer om någon känner att fantasin ligger på is.



Timer  Cosas
Halsband    Maramalaid     bild: Jennyk
Pilaster hylla  Svenssons i Lammhult
Buddhahuvud   3Magasin
Örhänge   Astrid Björk
Epistel skål   IKEA
Klocka   pid.se
Bokstäver   Nostalgi fyn
Lykta   Cosas



Vattenfärg
Tatueringar   ABC Leksaker
Elefant lampa   Urban Living
Mössa   po.p   (vilken vår mössa som)
Insektsburk   ABC Leksaker
Dinosaurier   Urban Living
KANIN
Pennvässare att sätta fast på bordet
Dinosaurie stämplar   ABC Lekasaker


RSS 2.0