Dagens vill ha!


Bild: Urban Living

Muffins i alla de former är alltid gott. Dessa bakformar är gjorda i silikon, vilket förhindrar att bakverken fastnar eller blir brända i botten. En annan fördel är även att de kan återanvändas gång på gång vilket sparar på miljön.åka skridskor!


Bild: Ulrika

I somras när solen stor högt på himlen införskaffades ett par skridskor på loppis. Då kändes det ofattbart att de skulle komma till nytta, men så blev fallat. Vi har fått en ganska stor isplätt ute på åkern ganska nära vårt hus, så här åks det för glatta livet.Bullbak


Bild: Ulrika

Vad ska man göra en kall och ruggig söndag? Jo, dra igång ett bullbak. Dessa goda bullar kan man äta med smör och ost eller varför inte göra en egen god fastlagsbulle.

14 dl vetemjöl
1 paket jäst
½ l mjölk
1 tsk salt
1 msk socker
100 g smör
1 ägg

Blanda ihop och baka ut små bullar som sedan ska jäsa i 40 min.
Pensla sedan med ägg innan de går in i ugnen på 250 grader i 10 min.

Lycka till!

IKEA PS VÅGÖ


Bild: Ikea

Nu behöver jag inte leta efter denna härliga IKEA PS stol längre, snart slår vi upp portaran med en härlig sommarbutik. Då ska jag stå först i ledet till att bli en ägare av denna klassiker. Sist vi sålde dessa fick de inte plats där vi bodde, men nu! 

Formgivare är Thomas Sandell, han ligger bakom många av IKEA PS-kollektionens succéer. Stolen kommer förutom i vitt och svart även i ljusgrönt.


by Lassen

 
Bild: Ulrika

Vad man känner sig utanför och inte alls med i matchen när man inte har tillgång till internet. För tre veckor sedan kopplades vi bara bort och felet kunde man inte hitta. Jag vet inte hur många gånger vi har pratat med Bredbandsbolaget, tittat i våra telejack eller försökt instalera nytt modem.

Men nu är jag här!


RSS 2.0