Lekhus i papp


Bilder: Möbelvärlden.se

Skulle inte barnen tycka det var roligt med ett litet hus? Villa Julia är ett lekhus i kartong från italienska Magis. Tanken är att barnen ska göra det personligt genom att färglägga huset på sidorna. Det är en lek i fem faser, sätta ihop huset, gör det personligt, dekorera, använd och plocka ner det igen. Det är ju snart tid för julklappslistan...

Ta chansen!


                                        det här

                 
                   
                          


Kvällens vill ha

Camp
Bild: pid.se

Denna lite annorlunda men eleganta golvlampa med namnet Camp är designad av Jakob Timpa. Den ska hamna på min lilla vill ha lista.

Kvällens vill ha


Bild: Frank Form

Bag in box viner är smarta men inte så värst snygga, vilket gör att jag verkligen skulle behöva något att servera vinet i. Denna karaff I am Boo skulle passa utmärkt här hemma med sitt stilrena och enkla utformande. Den är formgiven av formgivarna i Norway Says för danska Muuto.

Tävling!Nu drar jag igång en tävling i samarbete med eva e eriksson. Idag har hon en egen verkstad och ateljé belägen i Sundsvall samt återförsäljare runt hela Sverige och även i Norge och Danmark. Våren 2009 utökas evas verksamhet med en webshop, där kan du beställa smycken ur alla hennes kollektioner. 2009 års kollektion fokuserar på evas populära berlocker som finns för både män, kvinnor och barn. Nyheter för höst/vinter är akryl berlocker i silver som ger en tredimensionell känsla.

För att vara med i dragningen lämnar du en kommentar till detta inlägg. Vill du ha större chans att vinna kan du länka till tävlingen på din blogg vilket innebär att du får två röster, länka också till eva e eriksson.se. Har du ingen blogg går det alldeles utmärkt att vara med ändå. Tävlingen pågår till den 7 oktober, då jag drar tre lyckliga vinnare av berlocken på bilden.

Tuffa veckor

Tack snälla ni som följer min blogg och har tålamod med att den inte lika ofta som innan blir uppdaterad. Idag har det dock blivit en hel del, det gäller liksom att passa på när man känner att det finns kraft kvar efter jobbet och att det infaller på en kväll där man har en ledig dag efter. Som en del kanske förstått så har vi ganska mycket på jobbet för tillfälligt. Vi håller på att avveckla Malmös "gamla" IKEA hus för att om sex veckor öppna världens modernaste IKEA varuhus den 21 okt. Om man idag åker till IKEA Malmö så hoppas vi att det inte märks jätte mycket att vi har stängt av halva sortimentet från på fyllning. Vi bygger ständigt om för att minimera denna upplevelse och få er att fortfarande känna inspiration och en positiv känsla. Det kan väl hända att man inte får med sig hem allt man vill, men o andra sidan kanske fått annat med hem till ett fyndpris.

Det jag vill ha sagt med detta är att vi ses igen när det åter en kväll finns krafter kvar. Men ni ska veta att vi längtar oerhört till den 21 okt. men tycker att dessa sista veckor i Malmös "gamla" hus är väldigt lärorika, utmanande och inspirerande.


Bild: Nostalgifyn


Smart!!

Vi har en ständig kamp med Hannes när det är dax för duschen och framförallt att tvätta hans hår. Denna förhoppningsvis smarta Shampoo Rinse Cup ska jag verkligen köpa. Det kan inte bli värre. 
 


Kan den vara bra?


Detta var en ganska smart pryl från Urban Living, om den nu fungerar. Finns det någon där ute som möjligen har testat den? Vi i vår familj äter ganska mycket fisk men jag tycker att det är lite slabbigt med citron klyftor. Jag har redan börjat tänka på julklappar, främst för att slippa att i år springa runt med alla andra o tok handla bara för man måste. I år ska det finnas mer tanke bakom, mot vad det kanske andra år inte har hunnits med. Så jag tack till julklappslistan.


RSS 2.0