Barnrum

Skull - black Robots - green
Bilder: ferm Living

Det finn så ortroligt mycket inredningsprylar till barnrum, man skulle nästan kunna göra om rummen från år till år, om man hade haft pengar till det. När barnen är små tror man att de ska ha det perfekta rummet med inspiration, lek och mys till deras ålder. Men så vips så har de vuxit och blivit ett par år äldre och barnrummet känns genast för barnsligt. Det är lika bra att göra rummen i stil som lite äldre barn vill ha det, redan från början. 

Snart blir min stora grabb 6 år och det är nu som viljan för hur det ska se ut i just hans rum som börjar bli viktigt. Han skulle bli super glad om det kom upp en döskallewallis på hans rum.

Fasadsiffror


Visst var detta läckert! Sätt personlig prägel på din fasad med ett husnummer som märks. Fasadsiffra.se erbjuder något nytt för varje hus med fasadsiffror i olika stil, storlek och material.
Hade vi haft ett husnummer som var lite kortare hade jag helt klart haft bokstäver.


På tapeten..


Bild: Ulrika

Är man i färd med att tapetsera eller göra något annat skoj med lite tapet så ska man kolla in här.

Från Måleributiken kan man nämligen beställa tapetprover som är 1 meter långa vilket ger ett mer rättvist intryck än proverna i tapetböckerna. De två första tapetproverna får du hem helt gratis, resterande prover betalar du 20 kr/st för. 
 


En trött spindelmanDet tar verkligen på krafterna att vara ute i vårsolen!

VårkännslorDet nya köket är stort nog för Theos gunga. Dörrarna längst bort leder ut till en terrass.
Sköna hem

Så fort solen tittar fram så kommer vårkänslorna med den. Idag har det blivit stor rensning av förrådet och som följd en sväng till tippen. Hannes fick fram sin trehjuling och blev överlycklig.

Snart ska vi börja ladda inför kvällens melodifestival, med god mat, vin, godis och uppvärmning så vi klarar av att hålla igång dansen igenom hela tävlingen.

Vas på rad


Cosas

Hur fiffig är inte den här vasraden? 5 olika men sammanfogade små söta vaser i rad gör att du knappt behöver någon blomma alls för att det ska bli hur fint som helst. Vaserna är dessutom sammafogade på så vis att när du häller vatten i en vas så fylls de andra på samtidigt. Denna villjag ha!


Stelton Simply Espresso

Stelton Simply Espresso, 1999 kr.
Danskdesign.nu

Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag vill ha denna lilla espressomaskin som inte tar någon plats och som kan följa med vart man än vill. Jag är idag ägare till en större variant som jag inte är en flitig användare av, den är bökig och för ett himla oväsen. Den kommer nog snart upp på blocket.

Är det någon som vet något om Stelton Simply Espresso som skulle vara värt att veta?

RSS 2.0