Kvällens vill ha


Foto Urban Living

Dessa stilrena pallar av designern Chris Martin skulle man nog kunna få plats till. Utomhuslampor finns det en uppsjö av, men jag har inte riktigt fastnat för någon. Men denna av designern Kjellander & Sjöberg Arkitektkontor föll mig i smaken.

WOW WOW är orden för hur invigningsdagarna för Nya IKEA Malmö har varit och fortsätter att vara. Vi har riktigt många besökare varje dag som får uppleva en inspirerande och idérik utställning. Det som är så roligt och skönt är att det inte har blivit kaos. Allt flyter på och vi har så skoj. Kom o hälsa på!

Lyx eller budget?


Vill man köpa 2 pennor extra och betala 65:-, Russinnet eller köpa 6 st med dubbel funktion, IKEA. Det är roligt att pyssla för barnen men inte till vilket pris som helst.

Glada prickar

Nu när mörkret faller på skulle jag kunna tänka mig att få in "lite" färg på kontoret i form av denna magnetlist med de färg glada magneterna. Magneter är något som inte ska sitta på kylskåpet men så här på en vit list är det snyggt. Detta kan nog bli till ett projekt..man kan måla träkulor och fästa en magnet på. Magnetlisten kan man nog också få till själv.


Bild: Rockett St Gerge

En blogg jag följer

Kolla in hos Proforma och bli inspirerad.

Bild: Proforma

Bokstäver

Vilken byrå! Denna byrå är handgjord i ek och varje bokstav är en låda. Den görs på beställning, men jag tror att jag hoppar. Den kostar bara 25 000 kr hos Kent and London


Vem vann?Ett stort grattis till vinsten av eva e erikssons berlock.

Stilrena skålar


Bild: Rörstrand

Filippa K har form- och namngivit denna serie skålar. Porslinet har fått en textil känsla med färger och mönster som verkligen är jag (svart o vitt).  Eftersom de är stilrena och enkla i sitt ut formande så passar de lika bra med fil i som en god kantarellsoppa.

 


RSS 2.0