sommar i luften


Bild: Ulrika

Vilken sommardag!

Dagen idag började inte riktigt som den brukar, jag blev förvandlad till Prinsessan Leia. Jag har en kär vän som utbildar sig till frisör och ska på tisdag göra ett uppsättningsprov med tema på film. Så därav fick jag en liten prov förvandling idag. Sen bar det ner till badet för att njuta av solen och se på när barnen badar för glatta livet. Hoppas att sommaren fortsätter med detta underbara väder.


 

inreda utreda


Foto & Styling: Daniella Witte

I helgen har Daniella öppet i sin butik, vilken jag ska besöka. Har du inte möjlig att åka dit kan du kolla in hennes webbshop här.


Välkomna till Inreda Utreda i helgen!
Öppet Tors-Fre 11-18 , Lör-Sön 11-16 på Wigensgård i Lomma
inne o ute


Bild: Ulrika

Nu har uterummet också fått sig en upplyftning. Innan den vita färgen kom på väggen var den grå/blå vilket inte riktigt passa in hos oss. Men man ska både ha ork och tid att förändra. Nu när hela huset får sig en färgförändring passa det extra bra.

Ikväll har det varit helt underbart sommarväder, dessa kvällar får vi inte många på en sommar så det gäller att passa på att sitta ute och njuta.


Bild: Ulrika
vit


Bilder: Ulrika


Nu är det snart ett år sen som vårt kök fick sig en makeover genom att vi bytte luckor från ÄDEL björk till APPLÅD vit. Detta ångrar vi inte en sekund. För er som inte kommer ihåg hur det såg ut innan kan kolla här under. Vad tycks om förändringen?zinkBild: Ulrika

Att odla i zinkbaljor är ett praktiskt och även snyggt sätt. Tyvärr är detta förra årets skörd som vi fick njuta av då, i år ska vi njuta av solmogna tomater. Om solen vill komma!


bruna nyanser!


Bild: Ulrika

Är just nu inne i ett fasligt tempo, har så mycket energi till både små och stora projekt.
Vänta så får ni se!

Denna lilla installation blev till när jag gick igenom ett par bortglömda lådor i källaren. Jag brukar lägga undan saker som jag börjar tröttna på för att upptäcka dem igen. Detta är även ett bra tips till barnens leksaker som åter kan bli intressanta när de glömt bort att de fanns.  

Raku

    
Bild: Ulrika

Nu när gnistan kom för en stund gäller det att passa på. När jag gick estetlinjen på Helsjöns folkhögskola gjorde jag dessa i raku. De har länge legat nerstoppade i en låda och blivit bortglömmda. Så en dag fick jag syn på dem och kännde direkt att de hade gjort sig i vårt uterum. Vad tycks?tid tid tid....


Bild:Nostalgi

Denna bild får mig att tänka på att jag är i ett stor behov av denna typ av byrå, en loppis runda hade inte suttit helt fel!

Efter en dag fylld av fotboll fick jag ett litet sug av att blogga. Just nu fylls mina dagar av mycket annat än detta vilket ibland känns lite trist. Men jag kommer inte helt ge upp. Vi får hoppas att sommaren kommer ge lite tid och inspiration till det. Just nu målar vi om huser vilket slukar tid, bilder lär komma när vi är i mål. Att träna stora killen i fotboll och hans duktiga kompisar tar också bloggtid samt alla andra måsten.

Hoppas att vi ses snart igen!

RSS 2.0