Loppisfyndat

Just nu känner jag mig lite snurrig...det kunde varit av vinet som vi drack till middan men det är det ej. Jag har varit på loppis både igår och idag och naturligtvis så blev det lite fynd. Mannen tycker att jag har blivit lite väl tokig, så jag bestämde mig först för att inte visa vad jag inskaffat för då skulle han nog stoppa ner dem i soporna med en gång. Men så gick dagen och jag är av denna sort att jag har svårt för att inte visa vad jag blivit glad över så han fick se, men det blev som jag trodde...F vad fula. De åkte som tur ej ner i soporna. Det roliga är att han kommer att tycka om dem när sprayburken varit framme. Den gör underverk! Både ni och mannen får vänta på resultatet. Skoj!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag skrattade gott när jag såg att du först inte tänkt visa vad du fyndat på loppis för din man, jag är själv likadan att jag alltid hittar en massa saker som är fina på loppis hehe, och jag vet ju att våra män inte förstår sig på allt det fina som vi hittar så jag förstår ditt reonumang om att inte visa det för min är likadan, men jag förstår också att du inte kunde hålla dig utan ville visa det för sån är jag också och jag lovar dig att det hade blivit samma resultat om jag hade visat det F fan vad fult hehe, men det är inte alltid så ibland så kryss i taken så rent av gillar han det som man har hittat, men det ska bli spännande att se hur det ser ut när sprayburken har varit framme och skulle inte mannen gilla dom då, så tycker jag att du ska strunta i det för det är ju du som tycker om dom och då ska du ändå ha dom framme, där är säkert någon sak som han har som inte du är så förtjust i och då får ju du ge dig där, man får kompromissa hehe, kram på dig!!!

2008-11-15 @ 20:26:10
Postat av: Anonym

Jag skrattade gott när jag såg att du först inte tänkt visa vad du fyndat på loppis för din man, jag är själv likadan att jag alltid hittar en massa saker som är fina på loppis hehe, och jag vet ju att våra män inte förstår sig på allt det fina som vi hittar så jag förstår ditt resonumang om att inte visa det för min är likadan, men jag förstår också att du inte kunde hålla dig utan ville visa det för sån är jag också och jag lovar dig att det hade blivit samma resultat om jag hade visat det F fan vad fult hehe, men det är inte alltid så ibland så kryss i taken så rent av gillar han det som man har hittat, men det ska bli spännande att se hur det ser ut när sprayburken har varit framme och skulle inte mannen gilla dom då, så tycker jag att du ska strunta i det för det är ju du som tycker om dom och då ska du ändå ha dom framme, där är säkert någon sak som han har som inte du är så förtjust i och då får ju du ge dig där, man får kompromissa hehe, kram på dig!!!

2008-11-15 @ 20:28:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0