Tuffa veckor

Tack snälla ni som följer min blogg och har tålamod med att den inte lika ofta som innan blir uppdaterad. Idag har det dock blivit en hel del, det gäller liksom att passa på när man känner att det finns kraft kvar efter jobbet och att det infaller på en kväll där man har en ledig dag efter. Som en del kanske förstått så har vi ganska mycket på jobbet för tillfälligt. Vi håller på att avveckla Malmös "gamla" IKEA hus för att om sex veckor öppna världens modernaste IKEA varuhus den 21 okt. Om man idag åker till IKEA Malmö så hoppas vi att det inte märks jätte mycket att vi har stängt av halva sortimentet från på fyllning. Vi bygger ständigt om för att minimera denna upplevelse och få er att fortfarande känna inspiration och en positiv känsla. Det kan väl hända att man inte får med sig hem allt man vill, men o andra sidan kanske fått annat med hem till ett fyndpris.

Det jag vill ha sagt med detta är att vi ses igen när det åter en kväll finns krafter kvar. Men ni ska veta att vi längtar oerhört till den 21 okt. men tycker att dessa sista veckor i Malmös "gamla" hus är väldigt lärorika, utmanande och inspirerande.


Bild: Nostalgifyn


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad spännande, då får man göra en tur till Ikea den 21:e och se vad för nya fina saker som har kommit dit ler, förstår att du inte orkar blogga så mycket efter mycket arbete på Ikea, ha det gott kram Johanna

2009-09-08 @ 00:21:04
Postat av: Anonym

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.



Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M

2009-09-14 @ 20:53:35
Postat av: Åpent hus

For en fin blogg du har! Dette var fint å se innom. Jeg kommer igjen! :)

2009-09-25 @ 11:08:01
URL: http://www.apenthus.blogspot.com
Postat av: Camilla

Tänk att nya Ikea öppnar snart... vet du - jag bor 5 minuter ifrån Svågertorp... gissa om jag kommer vara där ofta :)!!??



Ska bli sååå spännande att se Ikea invändigt när det är klart!

2009-09-28 @ 08:00:01
URL: http://husnr8.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0