Dela med dig!Jag hör till dem som åker kollektivt till jobbet, vilket är billigare och för min del ses som en bra tid för att varva ner. Jag tänkte att det nog skulle sitta bra med att även utnyttja denna numera långa tid (pga snön) till att läsa en bok. Har kollat igenom vår pockethög och fann till min förvåning att de som tilltalade mig mest var de med svarta ryggar, konstigt! Men så fick jag lite beslutsångest och tänkte fråga just dig om du har något bra boktips. Snälla dela med dig!


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag har en massa bra pocketböcker hemma hos mig... orkar inte rabbla upp alla här. Kom över till mig på andra sidan lekplatsen och låna, vet ja!

2010-02-23 @ 21:43:12
Postat av: nakirlu-Ulrika

Sara: Låter bra! När jag natta barnen kom jag att tänka på våra fikastunder på lekan, längtar tills vi kan göra om detta.

2010-02-23 @ 21:46:48
URL: http://nakirlu.blogg.se/
Postat av: Anna

The time traveler´s wife, klar favorit!

2010-02-25 @ 23:18:12
Postat av: Ingela

Andra grannen över gården här =)Jag är med i en bokcirkel och vi träffas en gång i månaden hemma hos varandra, äter god mat och diskuterar boken (inte djupanalys). Vi läser bara romaner och det tillsammans med att de ska gå att köpa som pocket är de enda krav klubben har, dina böcker verkar luta åt deckare/kriminalare men du får gärna komma förbi och se utbudet =)

2010-03-02 @ 08:24:34
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Charlotta

Viveka Sten skriver bra - lite pa samma satt som Camilla Lackberg.. Skon och avslappande spanning.

Paul Coelho, Linda Ohlsson, Elisabeth Gilbert ar ocksa bra forfattare som underhaller och ger djupare insikt.Happy reading.xCharlotta

2010-03-06 @ 09:55:38
URL: http://charlottaward.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0